Rares Mihai Habeanu, noul director executiv al Federatiei Nationale PRO AGRO

Facebook
Twitter

In data de 31 ianuarie 2018, Consiliul Director al Federatei Nationale PRO AGRO a decis prin vot numirea in functia de director executiv a lui Rares Mihai Habeanu. In 2016, Rares Habeanu a activat in cadrul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ca purtator de cuvânt al institutiei.

Printre obiectivele noului director executiv se numara promovarea viziunii Federatiei Nationale PRO AGRO asupra Politicii Agricole Comune atât la nivelul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, cât si in cadrul organizatiilor europene de fermieri. Totodata, echipa condusa de Rares Habeanu isi propune consolidarea identitatii federatiei, imbunatatirea comunicarii interne si dezvoltarea relatiei cu mass media.

Federatia Nationala PRO AGRO este o organizatie profesionala infiintata in anul 2012 de si pentru producatorii din agricultura, industria alimentara si servicii conexe din România,in vederea promovarii, reprezentarii, sustinerii si apararii intereselor membrilor organizatiilor profesionale reprezentative la nivel national in raport cu institutiile europene si nationale, publice sau private.

Federatia Nationala PRO AGRO este o organizatie umbrela care raspunde provocarilor cu care se confrunta membrii sai din cele 16 organizatii profesionale si interprofesionale afiliate, prin promovarea si sprijinirea unei economii rurale durabile in care agricultura este esentiala pentru viitorul tuturor si este vocea producatorilor din acest sector, care constituie un important pilon al economiei nationale românesti, reprezinta interesele si nevoile membrilor, coordonând si sprijinind organizatiile profesionale pe teme agricole, economice, juridice, fiscale, educationale si sociale.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE