Proprietarii Lactate Bradet propun crearea unei companii de lactate la care sa participe toti cetatenii interesati

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Proprietarii fabricii „Lactate Bradet” propun crearea unei companii de lactate la care sa participe toti cetatenii care doresc, ei urmand sa cedeze toate activele pe care le detin.

„Vreau sa va propun ceva inedit. Nu stiu daca se poate, dar lansez o idee si va rog sa o analizati. Dumneavoastra ati facut „lactatebradet” un brand cunoscut national. Eu cred ca este normal ca acest nume foarte drag mie sa vi-l dau dumneavoastra pentru ca nu este meritul meu si el trebuie sa se intoarca la cei ce l-au creat cu adevarat. Haideti sa facem un brand al romanilor, un produs romanesc pentru noi, sa stim cu adevarat ce mancam, sa stim cu adevarat ca produsul are un pret corect si o calitate deosebita, sa fim siguri ca putem sa-l dam copiilor nostri si nimeni sa nu-l mai poata contesta. Vrem din toata inima sa impartim cu dumneavoastra tot ce am realizat in acesti 15 ani”, a scris pe Facebook Marius Badea, proprietarul companiei.

Acesta propune crearea celei „mai mari fabrici de lactate a produsului romanesc”, care sa urmareasca cu prioritate interesele cetateanului roman.

„Crearea unei companii la care sa participe toti cetatenii care doresc, fiecare cu cat doreste. Eu personal vreau sa ma implic cu voia dumneavoastra sa realizam cea mai mare fabrica de lactate a Produsului Romanesc. Vrem sa folosim experienta noastra pentru a realiza o companie care sa urmareasca cu prioritate maxima interesele cetateanului roman. Eu pun la dispozitie toate activele firmei noastre cu bune si rele, dumneavoastra celor care ne-ati sustinut neconditionat. Romania a fost saracita in toti acesti ani de tot ce a avut. Haideti sa ne unim fortele cu totii si chiar sa facem o companie a romanilor de care sa fie mandru fiecare, de la mic la mare, orice copil sau cetatean ce traieste in Romania. O companie romaneasca care sa investeasca in casa ei, o companie care sa produca pentru comunitatea ei produse sigure si sanatoase”, scrie Marius Badea.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a explicat miercuri de ce a decis sa faca public numele producatorului din Arges, Lactate Bradet, dupa ce analizele preliminare ale ANSVSA au indicat prezenta bacteriei E.coli in produsele lactate ale firmei.

Patronul fabricii de Lactate Bradet, Marius Badea, a acceptat sa faca pentru StiriAgricole.ro, o serie de declaratii cu privire la analizele preliminare ale ANSVSA care au indicat prezenta bacteriei E.coli in produsele lactate ale firmei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE