O companie din India doreste sa investeasca 150 de milioane de dolari in sectorul avicol romanesc

Facebook
Twitter

Compania IBS Synergies, originara din India, isi propune sa investeasca 150 de milioane de dolari in domeniul avicol din Romania, pentru un proiect integrat dezvoltat de la zero, care va include printre altele un incubator, o unitate de procesare a furajelor si un abator, informeaza Mediafax.

Presedintele companiei, A.S. Bindra, i-a prezentat de curand proiectul de investitii secretarului de stat al Departamentului pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat, Alexandru Nastase. „Compania isi propune realizarea unui proiect de investitii integrat, ce presupune asigurarea intregului lant tehnologic, inclusiv construirea unui incubator, a unei unitati de procesare a furajelor si a unui abator, pana la etapa finala de comercializare”, se arata intr-un comunicat al departamentului.

Potrivit sursei citate, investitia ar urma sa duca la infiintarea a peste 500 de locuri de munca.

IBS Synergies este una dintre cele mai mari companii din India cu operatiuni de import-export si dezvoltare de proiecte, fiind parte a grupului IBS. Operatiunile IBS includ comertul global si solutii comerciale si tehnice. Astfel, IBS desfasoara activitati de trading cu marfuri si asigura aprovizionare cu echipamente industriale la nivel global, prin colaborare directa cu reprezentanti din diverse industrii.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE