Schimbari majore in managementul companiei Monsanto Romania

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Monsanto Romania anunta schimbarea structurii de management la nivel local incepand cu 1 septembrie 2015. Astfel, trei membri din echipa companiei au preluat noi functii de conducere: Cosmin Chioreanu (foto) a fost numit Director General pentru Ungaria, Croatia si Serbia, Octavian Chihaia a preluat functia de Director General pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, iar Daniel Stanciu este noul Director de Marketing si Strategie pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, se arata intr-un comunicat al companiei.

„Oamenii sunt sufletul companiei. Avem o echipa puternica care a performat de-a lungul timpului si a crescut specialisti capabili sa preia functii de mare responsabilitate. Investim permanent in dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri si promovam profesionalismul, spiritul de echipa si valorile”, afirma Cristina Ionescu, HR Lead Monsanto Europa de Est. “Avand in vedere parcursul profesional al celor trei colegi, suntem increzatori ca vor contribui la dezvoltarea companiei in Europa pentru a oferi in continuare solutii agricole de top partenerilor nostri, fermierii”, completeaza Cristina Ionescu.

Principalele obiective ale lui Cosmin Chioreanu in noua pozitie sunt dezvoltarea business-ului, atat la nivel strategic, cat si operational, precum si consolidarea pozitiei companiei ca lider in industria solutiilor agricole inovatoare in Ungaria, Croatia si Serbia. Cosmin s-a alaturat echipei Monsanto in Romania incepand cu luna august 2007, ca Director Regional de Vanzari, coodonand echipa de vanzari din vestul tarii si contribuind in mod activ la dezvoltarea afacerii in regiune. In august 2010 a fost numit Director Marketing pentru Romania si Bulgaria, avand un rol esential in dezvoltarea abordarii de marketing care a facut ca Monsanto sa devina, in randul fermierilor, o companie de top in producerea, procesarea si comercializarea de seminte certificate. Incepand cu iulie 2013, Cosmin a detinut functia de Director General pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova. De profesie inginer agronom, Cosmin este absolvent al U.S.A.M.V.B. Timisoara, si detine doctoratul in managementul culturii de porumb.

Odata cu preluarea noului sau rol de Director General pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, Octavian Chihaia va continua atat dezvoltarea si implementarea strategiei Monsanto cat si extinderea operatiunilor companiei in zona. El face parte din echipa Monsanto Romania din aprilie 2007, detinand functii de conducere in departamentele de vanzari si marketing. Octavian a absolvit Facultatea de Agricultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti si detine o diploma de master in Management si Dezvoltare Rurala in cadrul aceleiasi institutii.

Daniel Stanciu a preluat functia de Director de Marketing si Strategie pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova de la Octavian Chihaia si va coordona activitatile de marketing, strategie si dezvoltarea retelelor de distributie din zona de sud-est a Europei. De-a lungul timpului, Daniel a ocupat diverse pozitii in importante companii agricole din tara, iar in noiembrie 2014 s-a alaturat echipei Monsanto Romania. Daniel este absolvent al Facultatii de Agricultura din cadrul U.S.A.M.V. Bucuresti si al Facultatii de Marketing din cadrul A.S.E.

In Romania, Monsanto activeaza din anul 1998, avand in prezent peste 150 de angajati.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE