Meniu

Alex Jurconi

Alex Jurconi, Pro Agro la INDAGRA 2014: Cele 43 de firme românești prezente la SIAL 2014 au încheiat contracte în valoare de 800 milioane de euro

Președintele Federației Pro Agro, Alex Jurconi, a declarat pentru portalul stiriagricole,ro, la deschiderea INDAGRA 2014, că producătorii români care au participat la târgul de produse din sectorul agroalimentar SIAL 2014, la Paris, în perioada 19-23 octombrie 2014, au încheiat contracte de 800 milioane de euro.

Read More »

ACA și ARBIO aderă la Pro Agro

Asociaţia Crescătorilor de Albine din România (ACA) și Asociația Română de Biomasă și Biogaz (ARBIO) sunt cei mai noi membri ai Federaţiei Naţionale PRO AGRO, întărind astfel poziţia federaţiei în raport cu administraţia naţională şi cea europeană.

Read More »

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Lucrari in livada. Patru echipamente extrem de utile pentru orice pomicultor

Pomicultura este un domeniu extrem de profitabil, care nu presupune o investitie initiala foarte mare. Cu toate ca administrarea unei livezi de pomi fructiferi nu este nici consumatoare de timp, nici costisitoare, lucrarile din exploatatie presupun un risc suplimentar, neintalnit in alte sectoare agricole.