septembrie 30, 2022

000000011pm 720016, PM11

BLACK FRIDAY 2013: 125 de comenzi/magazin în doar 60 de minute

Comercianții din România au furat startul anul acesta și au demarat campaniei de BLACK FRIDAY 2013 mai devreme cu o săptămână față de restul lumii. Cum reducerile au mers până la 99% din prețuri, cum e cazul unei huse pentru telefon, care s-a vândut cu un leu, numărul de vizitatori și de comenzi înregistrate de magazinele online imediat după miezul nopții, adică după startul campaniei de BLACK FRIDAY 2013 au crescut pe măsură.

Read More »

1.000 de vinuri la GoodWine 2013

Târgul Internaţional de Vinuri GoodWine, organizat în perioada 22-24 noiembrie, la Romexpo, va aduce în atenția vizitatorilor peste 100 de expozanţi şi subexpozanţi, producători români, importatori, distribuitori şi companii din domenii conexe.

Read More »

Dacian Cioloș îndeamnă la consumul de alimente românești: Savurează, e din Europa!

Produsele româneşti agricole şi alimentare ar putea fi promovate în curând printr-o nouă politică de promovare la nivel european, cu o strategie clar definită, un buget majorat şi sprijinit de o agenţie europeană, sub sloganul „Enjoy, it’s from Europe”, conform unei iniţiative prezentată la Bruxelles, de comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş.

Read More »

Festivalul Peștelui Victorița Pescărița

Parcul Academiei de Științe Agricole și Silvice va găzdui în acest sfârșit de săptămână Festivalului Peștelui Victorița Pescărița, unde vă asteaptă bogate sortimente de pește pregătite după reţete tradiţionale.

Read More »

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE