Dacian Cioloș și Daniel Constantin participă la Conferința FAO de la București

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, va fi prezent la Bucureşti, în perioada 3 – 5 aprilie 2014, unde va participa la dezbaterile Conferinţei regionale FAO.

În această dimineaţă, comisarul Cioloş va participa la Conferinţa Regională pentru Europa a Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO), împreună cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin,  şi va avea o întâlnire bilaterală cu directorul general FAO. De asemenea, comisarul va vizita, alături de miniştrii agriculturii din România şi Republica Moldova, o expoziţie de vinuri, organizată la Palatul Parlamentului, în cadrul expoziţiei de produse tradiţionale româneşti şi de artizanat organizate de Ministerul Agriculturii.

Totodată, Cioloș va avea o întâlnire bilaterală cu ministrul agriculturii din Republica Moldova, Vasile Bumacov. În a doua parte a zilei, comisarul Cioloş va participa la o conferinţă pe teme de agricultură.

Mâine, 4 aprilie, comisarul european Dacian Cioloș va participa la masa rotundă intitulată „Cum facem din integrarea europeană un success”, organizată de Societatea Academică Română, iar în cursul după amiezii va avea va avea un nou dialog cu cetăţenii despre viitorul Europei.

Sâmbătă, 5 aprilie, comisarul european Dacian Cioloş va fi prezent la ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa directorului general FAO, José Graziano da Silva, de către Senatul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE