Meniu

Târgul AGRALIM se mută la Ezăreni

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ABplus Events și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iași anunță lansarea oficială a platformei expoziționale agricole Ezăreni, în stațiunea didactică a USAMV Iași.

Platformă a fost creată pentru găzduirea evenimentului Târgul pentru fermieri Agralim, într-un concept nou, cu modalități complexe de prezentare a utilajelor și produselor agricole.

Începând din 2014, AGRALIM, cel mai important eveniment dedicat agriculturii din Regiunea de Nord-Est, se aliniază conceptelor moderne de târguri agricole în câmp. Calibrat după noile coordonate ale spațiului generos de 10 hectare avut la dispoziție pe Platforma Expozițională Agricolă „Ezăreni”, târgul organizat în perioada 18 – 21 septembrie 2014 se recomandă prin:

  • AGRO FARMA – expoziția include demonstrații live cu o gamă variată de utilaje agricole, pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați și prezentarea de echipamente pentru fermele vegetale și zootehnice;
  • AGRO FARMA INPUTURI – prezentarea loturilor demonstrative de culturi agricole pe o suprafață de 17.500 de metri pătrați;
  • AGROZOO – expoziție de animale de rasă și arenă de prezentare;
  • SALON DE FINANȚARE A  AGRICULTURII.

ABplus Events a dezvoltat proiectul platformei pentru a oferi condiții optime de prezentare a produselor și utilajelor agricole de către expozanți și condiții optime de informare, experimentare și formare a fermierilor din regiunea de Nord-Est și Republica Moldova. Platforma expozițională Ezăreni dispune și de pavilioane expoziționale destinate expozițiilor indoor și Forumului Agricol, zone de repaos și relaxare, spațiu de recepție și parcare specială pentru vizitatori și expozanți.

Parteneriatul dintre universitate și organizatorul profesionist de evenimente crează în regiunea de Nord Est contextul și spațiul unic pentru organizarea în aer liber a evenimentelor agricole specializate dedicate marilor fermierilor.

Clubul fermierilor

Situată la 12 km de centrul Iașiului, platforma Expozițională Agricolă „Ezăreni” este amplasată în Stațiunea Didactică–USAMV Iași, ferma Ezăreni, va găzdui în luna mai „Întâlnirea anuală a Clubului Fermierilor Agralim”. Aceasta constituie un prilej pentru fermierii din regiunea de Nord-Est să se cunoască, săschimbe informații și idei de afaceri și chiar să devină parteneri.

Acest prim eveniment agricol de amploare organizat pe platforma expozițională agricolă de la Ezăreni va fi urmat în septembrie de TÂRGUL AGRALIM și evenimentele sale conexe: Forumul agricol al Regiunii de Nord-Est, Gala Premiilor de Excelență a Fermierilor în agricultură pentru Regiunea de Nord-Est, Festivalul Naturii, dedicate micilor fermieri.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE