Cum ne vindem pielea la Istanbul și Zurich

Facebook
Twitter

România abordează noi piețe pentru promovarea destinațiilor turistice. Autoritatea Națională pentru Turism și-a reluat participarea la Târgurile Internaţionale de Turism de la Istanbul și Zurich.

În 2014,  Autoritatea Națională pentru Turism revine la Târgul Internaţional de Turism East Mediterranean International Tourism & Travel Exhibition (EMITT), găzduit de Instanbul, Turcia, după o absență de mai mulți ani. Vicepreședintele ANT, Mirela Matichescu, a participat la deschiderea oficială a expoziției. Standul României are 50 de metri pătraţi, se află într-o zonă ce oferă o vizibilitate mărită, alături de alte destinaţii turistice europene şi internaţionale .

EMITT este târgul cel mai amplu de pe piaţa turcă şi este dedicat atât profesioniştilor din sectorul turism cât şi publicului consumator de călătorii. Turismul cultural este punctul de atracţie al standului României, împreună cu destinaţiile city-break. Ediţia 2013 a EMITT a înregistrat 4.500 de expozanţi, 131.000 de vizitatori (circa 59.000 de vizitatori trade si circa 72.000 public) şi au fost reprezentante 67 de destinaţii, în creştere faţă de 2012.

În aceeași perioadă, România este prezentă și la Târgul Internaţional de Turism FESPO, desfășurat la Zurich, în Elveţia. FESPO Zürich este cea mai mare manifestare pentru public din Elveţia, oferind o excelentă platformă de promovare pentru destintaţiile turistice din România. Ecoturismul şi Delta Dunării sunt produselele cele mai cautate de turiştii elveţieni.

La ambele târguri, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Turism alături de hotelieri, agenţii şi asociaţii de turism, autorităţi publice locale şi operatori economici coexpozanţi în standurile României, promoveaza principalele produse turistice din ţara noastră.

De asemenea, România a participat pentru prima data la Târgul International de Turism ADVENTUR 2014, desfăşurat saptămâna trecută la Vilnius, în Lituania. Participarea în premieră a României la acest târg de turism face parte din strategia de promovare a României pe piaţa țărilor baltice. Turiştii din Lituania au fost interesaţi de litoralul românesc, de turismul montan, de schi, dar şi de staţiunile balneare din ţara noastră.

În cadrul expoziției, Autoritatea Națională pentru Turism a organizat recitalul maestrului Nicolae Voiculeţ – Ambasador al turismului romanesc, care s-a bucurat de aprecierea publicului vizitator şi a expozanților prezenți la ADVENTUR 2014.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE