ADRIAN RĂDULESCU, salt de la Partidul Democrat Agrar, la Mișcarea Populară

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Consilierul prezidențial Adrian Rădulescu a fost eliberat din funcție, începând cu 1 februarie, de președintele Traian Băsescu.

Surse politice au precizat pentru Mediafax că Adrian Rădulescu s-ar putea înscrie în Partidul Mişcarea Populară. Alături de Adrian Rădulescu, au părăsit scaunul de consilier prezidențial și Gabriel Berca, Laurenţiu Sebastian Lăzăroiu, Virgil Păunescu, Daniel Funeriu, Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel-Andrei Moldoveanu. Și aceștia sunt așteptați să se înscrie în Mişcarea Populară.

Curtea de Apel Bucureşti urmează să se pronunţe în zilele următoare în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mişcarea Populară.

Dacă se va alătura Partidulului Mişcarea Populară, Adrian Rădulescu va continua activitatea politică începută în perioada 1990 – 1992, când a fost președinte al filialei Ilfov al Partidului Democrat Agrar din România. Anterior, în 1990, Adrian Rădulescu a fost președinte al FSN București, iar în perioada 1980 – 1983 a fost secretar pe probleme organizatorice în cadrul Asociației Studenților Comuniști. De asemenea, din 2007 până în 2008, Adrian Rădulescu a fost director de Cabinet la Ministerul Agriculturii și apoi secretar de stat în cadrul instituții. În 2012, Adrian Rădulescu a candidat din partea ARD la un post de senator.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE