Meniu

George Turtoi propus secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, l-a propus pe George Turtoi, directorul general al Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), pentru funcţia de secretar de stat în minister, după ce Achim Irimescu va părăsi postul de la 1 februarie.

“Am înaintat astăzi premierului propunerea de numire în funcția de secretar de stat a domnului George Turtoi, în prezent director general la APDRP. Am vrut să fie cineva din sistem, pe care să-l promovăm într-o funcţie tehnică. Are toate cunoștințele necesare și toate abilitățile pentru a coordona ambele agenții de plăți și autoritățile de management de la nivelul Ministerului Agriculturii și de asemenea Direcția de Politici Europene”, a declarat Daniel Constantin pentru MEDIAFAX.

El a adăugat că pentru funcția de director general al APDRP va “merge” tot pe experți din cadrul ministerului agriculturii. Astfel, adjunctul lui Turtoi, Eugen Popescu, va fi avansat în funcția de director general al agenției.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Lucrari in livada. Patru echipamente extrem de utile pentru orice pomicultor

Pomicultura este un domeniu extrem de profitabil, care nu presupune o investitie initiala foarte mare. Cu toate ca administrarea unei livezi de pomi fructiferi nu este nici consumatoare de timp, nici costisitoare, lucrarile din exploatatie presupun un risc suplimentar, neintalnit in alte sectoare agricole.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE