Consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu este așteptat la audieri de Comisia Nana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Comisia care investighează modul în care fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana Băsescu, a cumpărat teren, așa-numita Comisie Nana, l-a programat la audieri mâine pe consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu.

Invitația vine după ce secretara primăriei Nana a precizat că Adrian Rădulescu a fost cel care a depus actele privind tranzacţia cu terenul achiziţionat de Ioana Băsescu.

Consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu a declarat că a consiliat-o pe Ioana Băsescu în vederea achiziționării terenului agricol în timpul său liber. La rândul său, președintele Traian Băsescu a precizat că i-a cerut sfatul în această problemă nu doar consilierului său pe probleme de agricultură Adrian Rădulescu, ci și altor fermieri.

Asociația Notarilor Publici a analizat documentele care au stat la baza tranzacției și a precizat că Ioana Băsescu a respectat legea când a cumpărat terenul agricol din Nana. De asemenea, CEC Bank, cea care i-a acordat creditul pentru achiziționarea terenului agricol, și BNR au arătat că împrumutul s-a acordat perfect legal.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE