Cum alegi cele mai bune salopete de lucru pentru angajatii din ferma ta

Facebook
Twitter

Indiferent de profilul afacerii, siguranta angajatilor la locul de munca este un subiect foarte important. Cu o protectie adecvata se pot evita numeroase accidente. Astfel, alegerea unei salopete de lucru special proiectate pentru afacerea dumneavoastra este o investitie pe care merita sa o faceti fara ezitare.

Fara indoiala, alegerea unei salopete va avea la baza mediul de lucru in care lucreaza angajatii.

1. Protectia la locul de munca

De exemplu, daca lucreaza intr-un spatiu deschis, aproape de diverse utilaje masive, este important ca salopetele sa fie confectionate din materiale cu inalta vizibilitate.

De asemenea, in cazul muncii intr-un spatiu de productie, rolul salopetelor de lucru este de a pastra un nivel cat mai inalt de curatenie si de a proteja angajatul de pete sau de anumite substante periculoase.

2. Functionalitatea salopetelor de lucru

Pe de alta parte, salopetele de lucru trebuie sa fie functionale si sa asigure un grad de confort cat mai ridicat.

Din acest punct de vedere se pot alege materiale rezistente si igienice, in general din bumbac de calitate, durabil si usor de spalat. Nu mai putin importante sunt si buzunarele multifunctionale, salopetele cu intarituri la genunchi, bretele si genunchiere care ofera confort. O gama varianta de salopete, inclusiv halate medicale ieftine, la preturi avantajoase, puteti gasi aici.

3. Promovarea

Pe langa protectia oferita de asemenea echipamente, o companie poate utiliza chiar si salopetele pentru a transmite clientilor ideea de profesionalism si incredere, lucruri deosebit de importante in domeniul vanzarilor.

De asemenea, o firma agricola poate apela si la o masina de brodat pentru a-si inscriptiona logo-ul si numele companiei pe diferite materiale promotionale precum sepci, tricouri, sacose dintr-un material textil etc. Pe langa acest lucru, personalizarea pachetelor trimise clientilor, in cazul unui magazin sa spunem, este de asemenea o metoda eficienta de promovare.

4. Protectie impotriva frigului

Un alt aspect important al utilizarii salopetelor este si cel al protectiei impotriva frigului.

Atunci cand vremea este racoroasa poti profita de caldura cu salopete de lucru care iti mentin confortul termic indiferent de cat de scazuta este temperatura din exterior. Astfel, pe langa faptul ca iti tin de cald, te protejeaza de ploaie, vant si zapada.

O alegere atenta a salopetelor de lucru va poate aduce mai multe beneficii decat ati crede la prima vedere. Pe langa protectia oferita angajatilor, acestea va pot oferi, asa cum am vazut anterior, si un plus de valoare in ceea ce inseamna promovarea companiei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE