FOTO Incendiu puternic la o ferma din Timis pe o suprafata de 6.000 de metri patrati

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Vineri dimineata un incendiu puternic a cuprins un depozit de furaje de la o ferma din Gataia, judetul Timis. Conform autoritatilor, exista risc de extindere a incendiului si la o statie de biogaz, potrivit Mediafax.

Conform ISU Timis, incendiul se manifesta cu ardere generalizata pe o suprafata de aproximativ 6000 de metri patrati, depozitul de furaje de la ferma din Gataia continand 3.600 de baloti mari de fan si paie.

In prezent, la fata locului se intervine cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, un ofiter si noua subofiteri din cadrul statiei de pompieri Deta, SVSU Gataia cu o autospeciala si cinci voluntari, SVSU Birda cu o autospeciala si patru voluntari si trei cisterne cu apa de la obiectiv si operatori economici din zona.

De asemenea, spre locul interventiei se deplaseaza, în sprijin, doua autospeciale de stingere cu apa si spuma de la punctul de lucru Giroc si Detasamentul 2 Timisoara.

Incendiul este cu pericol de propagare la doua grajduri si o statie de biogaz. Sursa citata precizeaza de asemenea ca au fost evacuate 400 de vaci.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod rosu de canicula pentru 12 judete din vestul Romaniei. In plus, pentru restul tarii a fost emisa o atentionare de cod portocaliu de canicula.

foc2 foc6

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE