Culiță Tărâță aduce cârnații de la Neamț în București

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Grupul TCE 3 Brazi, fondat de Culiță Tărâță, intenționează să își extindă rețeaua de comercializare a produselor obținute din procesarea cărnii.

În prezent, cârnații, salamurile, pastrama sau toba produse de Agrosuind Com, parte a Grupului TCE 3 Brazi, sunt comercializate numai în județul Neamț, însă reprezentanții companiei sondează piața imobiliară din capitală pentru a găsi cel mai bun spațiu, în vederea amenajării unui magazin propriu, ne-a declarat Cosmin Moldoveanu, inginer tehnolog în cadrul societății.

La Indagra 2013, Agrosuind a venit cu preparate din carne de poc, vită sau oaie, dar și cu fleici proaspete. În portofoliu intră și salamul cu cașcaval, la prețul de 42 de lei/kg, cârnații proaspeți afumați (28,5 lei/kg) sau mușchiulețul (53-59 lei/kg). Pastrama de porc și cea de oaie produse de compania din Neamț se vând cu aproape 40 de lei, iar cea de vită cu aproape 45 de lei.

Firma Agrosuind a fost creată după achiziționarea complexulului de porci din satul Bașta, comuna Secuieni, județul Neamț. Ferma are o capacitate de 20.000 capete porc gras anual. Pe lângă aceasta, din Grupul TCE 3 Brazi mai fac parte ferma de vaci de lapte de la Zănești, ferma BABY-BEEF, care se ocupă de creşterea a vitelor pentru carne, și ferma de ovine GIROV.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE