Cooperativa Tara Mea isi deschide portile catre marile piete internationale. Cum vor beneficia cei 1.000 de fermieri membri?

Facebook
Twitter

Cooperativa Tara Mea anunta deschiderea oficiala a unui departament de export pentru produse romanesti, care va contribui, in opinia initiatorilor, la cresterea popularitatii produselor autohtone, peste tot in lume.

Proiectul, la care se lucreaza de mai bine de 2 ani, isi propune sa ofere acces unui numar de peste 100 de producatori, la marile piete internationale, a declarat Florin Burculescu, presedintele Cooperativei Tara Mea.

Cooperativa Tara Mea a participat, anul trecut, la expozitia internationala de la Doha, promovand doar produse autentice romanesti si reprezentand peste 1.000 de producatori romani.

Initiatorii proiectului precizeaza ca, inca de la inceputul anului, au avut loc mai multe intalniri de lucru, bilaterale, import-export, pe segmentul de produse internationale.

„Intalnirile au reprezentat un real succes si suntem increzatori ca au fost puse bazele unei viitoare colaborari reciproc avantajoase, pentru fiecare stat in parte.”, se precizeaza in comunicat.

„Am trimis oferte in vederea listarii catre toate lanturile de magazine din tara si, intrucat promovarea produselor romanesti in randul consumatorilor romani, in primul rand, este o prioritate pentru toti, ne asteptam ca acestia sa raspunda pozitiv. Sunt optimist ca vom incepe sa lucram impreuna pentru acest scop comun, intrucat calitatea produselor romanesti este indiscutabila. Sunt convins ca sunt in asentimentul tuturor partilor cand spun ca vrem sa asiguram, mai intai, nevoile de consum ale romanilor”, mai spune Florin Burculescu.

Cooperativa tara mea este cea mai mare asociatie agricola din Romania si reuneste un numar de peste 1.000 de fermieri romani, implicati in activitati precum cultivarea fructelor si a legumelor, procesarea produselor lactate dar si productia de carne de porc si pasare.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE