Targul National AgriCultura, o ocazie pentru fermierii care doresc sa fie la curent cu cele mai noi tendinte din agricultura

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Targul National AgriCultura 2018 se va desfasura la Braila, in perioada 27-30 septembrie, evenimentul ce este adresat agricultorilor dar si distribuitorilor de masini si utilaje agricole urmarind sa sprijine mediul de afaceri, au informat miercuri organizatorii.

Manifestarea este organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Braila, in parteneriat cu Consiliul Judetean si Primaria Braila si vor fi prezentate cele mai noi tendinte din agricultura, fiind un eveniment adresat producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de masini si utilaje agricole, instrumente si substante pentru fertilizarea si protectia plantelor, energii regenerabile, legumicultorilor, pomicultorilor, viticultorilor, floricultorilor sau producatorilor de vinuri.

Scopul acestui eveniment, promovarea mediului de afaceri agricole din Romania

Prin derularea acestui eveniment in judetul Braila, zona preponderent agricola, CCIA isi propune, potrivit reprezentantilor institutiei, sa creeze cadrul necesar dialogului de agribusiness, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania.

Vor fi organizate evenimente informative specifice domeniului agricol, seminarii, intalniri cu producatorii agricoli, devenind, astfel, manifestarea de referinta din regiune pentru mediul de afaceri specific si general din Romania.

„Activitatea in agricultura este o munca neintrerupta, fapt cunoscut de toti cei care activeaza in domeniu, ce presupune nu numai efortul propriu-zis din teren, ci si contactul permanent cu noutatile si experienta altora, cu cele mai bune utilaje sau ingrasaminte, practici noi de tehnologii performante de cultura. Toate acestea se intampla toamna la Braila, zona recunoscuta pentru potentialul sau agricol, cu o suprafata de aproximativ 351.000 hectare de teren arabil, cuprinzand Insula Mare a Brailei si Baraganul”, a declarat presedintele CCIA Braila, Stefan Fusea.

Evenimentul, aflat la a XXII-a editie, este programat sa se desfasoare in perioada 27-30 septembrie, in parcarea unui Mall din Braila, unde spatiul expozitional se intinde pe aproximativ 7.000 de metri patrati.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE