Românii care muncesc în Italia, ținta bancherilor români

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cei aproximativ 900.000 de români care lucrează legal în Italia au stârnit interesul nu doar a companiilor românești de telefonie, internet și cablu, dar și a bancherilor. Banca Transilvania a deschis astăzi prima sucursală în Roma.

Decizia de a deschide sucursala din Roma a fost luată de conducerea băncii de anul trecut și aprobată de adunarea generală a acționarilor din aprilie 2013. Banca Transilvania (BT) devine astfel singura bancă românească din Italia.

Clienţii Sucursalei Italia au la dispoziţie întreaga ofertă a Băncii Transilvania: depozite, credite, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, carduri, transferuri de bani, serviciul SMS Alert, Direct Debit, posibilitatea achitării facturilor pentru furnizorii din România etc. În plus, pentru primii săi clienţi, oferta BT cuprinde, până la finalul lunii martie a.c., trei pachete de produse gratuite. Adresa unităţii BT este Via Baldo degli Ubaldi nr.184 B, iar programul este de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.30, iar sâmbăta, între 8.30 şi 11.30.

Campania Banca Transilvania–Italia are ca headline “Ciao, am ajuns la Roma!”, iar protagonistul este Zânul BT, personaj folosit de bancă atât în reclame, cât şi în social media, pentru o comunicare corporativă non-convenţională.

“Ne bucurăm că, începând de astăzi, Banca Transilvania este parte a comunităţii italiene.  Extinderea în străinătate este o oportunitate de business pentru banca noastră. Relaţiile româno-italiene şi strategia pe care o avem pentru BT Italia vor contribui, cu siguranţă,    la creşterea organică a băncii“, a declarat Horia Ciorcilă, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania.

Banca Transilvania este în top trei cele mai mari bănci din România, în funcţie de active, cu o cotă de piaţă de 8,5%.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE