Phil Hogan va avea o misiune comerciala in Canada: cum pot participa companiile din Romania

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

In perioada 1-3 mai 2017 Comisarul Phill Hogan va efectua o vizita in Canada insotit de o delegatie de inalti reprezentanti ai companiilor europene din sectorul agroalimentar. Calatoria va imbina reuniunile oficiale ale Comisarului Phill Hogan cu activitati de promovare la care va participa delegatia de oameni de afaceri, cum ar fi seminarii, intalniri B2B si alte evenimente media.

Un element important al vizitei in Canada va fi inaugurarea targului SIAL Toronto 2017, inclusiv deschiderea oficiala a pavilionului UE la 2 mai 2017, Uniunea Europeana fiind desemnata „Regiunea de onoare”.

Reprezentanti de nivel superior ai companiilor si organizatiilor de producatori din Romania interesate in relatiile comerciale cu Canada, din sectoare-cheie cum ar fi, dar fara a se limita la, produse lactate, in special branzeturi, vinuri si bauturi alcoolice, produse agricole procesate, cereale, fructe si legume, sunt invitati sa participe la delegatia de oameni de afaceri.

Un singur reprezentant pentru fiecare companie / organizatie poate lua parte in mod oficial la delegatia de oameni de afaceri. Alte persoane pot insoti grupul, dar este posibil sa li se refuze participarea la anumite evenimente in cazul in care este necesar ca dimensiunea grupului sa fie limitata. Toate cheltuielile ocazionate de deplasare se suporta de catre participanti.

Organizatiile interesate sunt invitate sa completeze online formularul de participare pana la 20 februarie 2017 la adresa: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLMAGRICanada2017

Confirmarea participarii se va face la inceputul lunii martie.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE