Peste 70% din clienții agro ai Groupama Asigurări au aderat la programul de fidelizare

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Groupama îşi recompensează clienţii şi prin intermediul programului de fidelizare „Asigurările dau roade”, special creat pentru fermieri şi lansat în toamna anului trecut. 

Accesul în program se face prin achiziția oricărui produs de asigurare destinat fermierilor:

 • Asigurarea culturilor agricole
 • Asigurarea animalelor
 • Asigurarea peştilor din fermele piscicole
 • Asigurarea păsărilor

Punctele se acordă în funcție de valoarea primei de asigurare, continuitatea în relaţia cu Groupama Asigurări, existenţa altor asigurări non-agro în anii anteriori, dar şi recomandările pentru viitori asiguraţi şi feedback-ul transmis companiei prin intermediul Centrului de Relaţii Clienţi Alo Groupama.

Peste 70% dintre clienţii din sectorul agricol ai Groupama Asigurări au aderat la programul de fidelizare şi beneficiază deja de facilităţile puse la dispoziţia lor prin intermediul celor 7 trepte ale acestuia, din categoriile Bronz, Silver şi Gold. Cu cât numărul de puncte acumulat este mai mare, avantajele cresc, iar, în funcţie de statutul obţinut, clienţii din sectorul agricol pot beneficia de:

 • Linie dedicată Alo Groupama
 • Serviciul de alerte meteo
 • Acces încondiţii preferenţiale la instituţii bancare şi de leasing
 • Transmiterea periodică a informaţiilor de interes pentru fermieri şi agricultori
 • Condiții preferențiale de achiziție de la furnizori de materii prime și materiale specifice
 • Constatare rapidă a daunelor şi plata prioritară a despăgubirii
 • Reduceri de până la 20% atât la asigurările agricole, cât și pentru cele personale – de proprietate, auto; reduceri pentru asigurările de viaţă, de sănătate și accidente pentru angajaţi sau chiar și pentru familia asiguratului a  Bonus pentru rata scăzută a daunei

Pentru mai multe detalii despre programul „Asigurările dau roade”, vă rugăm să accesaţi www.groupama.ro sau să apelaţi Centrul de Relaţii Clienţi Alo Groupama 0374.110.110.

Groupama Asigurări România este, încă de la finalul anului 2014, liderul asigurătorilor în domeniul agricol, pe segmentul Fermieri, cu peste 2.500 de clienți asigurați pe întreg teritoriul țării, poziție care se datorează înțelegerii foarte bune a nevoilor partenerilor noștri și unei oferte adaptate acestora, care să le permită să își continue activitatea în cazul producerii unui eveniment neprevăzut.

Repartiţia culturilor asigurate de Groupama Asigurări în 2014 este de 60% pentru culturi de toamnă şi 40% pentru culturi de primăvară. În ceea ce priveşte daunele, majoritatea culturilor distruse au fost cele de păioase şi rapiţă, ca urmare a căderilor de grindină, ploilor torenţiale şi furtunilor din perioada mai-iulie a anului trecut, cea mai afectată regiune fiind cea de Vest, unde valoarea daunelor plătite s-a ridicat la aproximativ 6 milioane de lei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE