Ministerul Fondurilor Europene va organiza o serie de reuniuni adresate mediului de afaceri

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministerul Fondurilor Europene va organiza în perioada următoare o serie de reuniuni focus grup adresate reprezentanţilor mediului de afaceri care doresc să-şi exprime opiniile pe marginea primei versiuni a Acordului de Parteneriat 2014-2020 sau care sunt interesaţi de oportunităţile de finanţare în viitoarea perioadă de programare, a anunțat instituția.

Ministerul Fondurilor Europene a organizat un astfel de eveniment adresat reprezentanților mediului de afaceri joi, 24 octombrie 2013.

„Vom continua organizarea de evenimente similare, în cadrul cărora reprezentanţii mediului de afaceri vor primi toate informaţiile despre accesarea fondurilor europene alocate României în perioada de programare 2014-2020. Organizarea acestui tip de reuniuni este încă o acţiune prin care Ministerul Fondurilor Europene intensifică interacţiunea cu mediul privat”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Pe pagina web a Ministerului Fondurilor Europene, www.fonduri-ue.ro, este disponibil documentul informativ “Oportunităţi de finanţare în perioada 2014-2020 în scopul asigurării unui mediu de afaceri mai bun”. Organizarea reuniunilor focus grup va fi anunţată pe pagina web a Ministerului Fondurilor Europene, iar cei care vor dori să participe vor completa, on-line, un formular de înscriere.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE