Ministerul Agriculturii, noutati despre doua programe de sprijin importante, ce vor fi lansate in curand

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministerul Agriculturii anunta ca, in perioada urmatoare, AFIR va publica Ghidurile Solicitantului, in varianta consultativa, pentru masurile din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala ce vor fi lansate in perioada de tranzitie.

In acest moment, pe site–ul AFIR sunt publicate Ghidurile Solicitantului consultative aferente submasurilor 4.2 „Sprijin pentru investitii in procesarea /marketingul produselor”, 9.1 „Infiintarea grupurilor de producatori in sectorul agricol”, 16.4/ 16.4a „Sprijin acordat pentru cooperare orizontala si verticala intre actorii din lantul de aprovizionare in sectoarele agricol si pomicol”, precum si Anexa – Lista specii plante eligibile pentru investitii noi/ extindere/ modernizare plante proteaginoase – aferenta Ghidului Solicitantului sm 4.2.

Documentele mai sus mentionate sunt publicate in varianta consultativa pe pagina principala de internet a AFIR, conform normelor legale in vigoare, o perioada de 15 zile, timp in care toti cei interesati pot transmite observatii sau sugestii de imbunatatire acestor documente atat pe adresa postala a AFIR, cat si pe adresa de e-mail: consultare@afir.info.

Ulterior expirarii termenului legal de 15 zile, timp in care AFIR primeste propuneri, sugestii sau observatii, Ghidurile Solicitantului aferente submasurilor mai sus mentionate vor fi mutate de pe pagina principala a portalului AFIR in paginile special create si dedicate fiecareia dintre aceste submasuri.

Aceeasi modalitate de publicare va fi aplicata si pentru Ghidurile Solicitantului aferente masurilor ce vor fi lansate in perioada de tranzitie.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE