Marcel Andrei, cel mai puternic sustinator al oierilor, a murit

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Unul dintre cei mai puternici sustinatori ai crescatorilor de ovine din Romania, Marcel Andrei, a decedat marti seara, potrivit unui anunt facut de familia acestuia pe pagina sa de Facebook.

„Domnul Marcel Andrei presedinte al asociatiei crescatorilor de ovine a decedat in aceasta seara. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace”, este mesajul scris pe pagina Facebook.

Pana in prezent nu au fost oferite detalii cu privire la cauza decesului.

Marcel Andrei a fost cunoscut ca un puternic aparator al drepturilor oierilor, acesta organizand chiar in luna decembrie 2015 un amplu protest in Capitala. Principalele probleme ale crescatorilor de oi, pe care fostul presedinte al Sindicatului National al Crescatorilor de Ovine si Caprine a incercat sa le rezolve pana in ultima clipa, s-au referit la modificarea Legii Vanatorii (407/2006), precum si la accelerarea procesului de plata a subventiilor.

In urma cu o saptamana, Marcel Andrei fusese trimis in judecata intr-un dosar instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Alba Iulia al DNA.

Echipa StiriAgricole.ro transmite sincere condoleante familiei domnului Marcel Andrei! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE