Delicii culinare pentru vizitatorii TIBCO și KIDEX, în cadrul Târgului de Produse Tradiționale

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Între 29 mai și 1 iunie, la ROMEXPO, se vor derula TIBCO și KIDEX, iar vizitatorii se vor putea delecta cu produse tradiționale, oferite direct de producători, în cadrul Târgului de Produse Tradiționale.

În cadrul TIBCO -Târgul internațional de bunuri de larg consum și KIDEX – Expoziția de produse și servicii pentru bebeluși, părinții și copiii vor regăsi haine casual, dar și pentru ocazii speciale, încălțămine, suplimente nutritive, produse naturiste și cosmetice sau soluții de iluminat. Reducerile vor fi oferite doar pe parcursul celor 4 zile de târg și merg până la 50%.

Totodată, organizatorii au pregătit programe speciale, pentru distracția celor mici și mari. Vizitatorii TIBCO și KIDEX vor putea încerca nenumărate sporturi precum tenis, tenis de masă, fotbal, baschet, badminton și Frisbee, iar la demonstrațiile de Zumba, aerobic și Gymstick vor putea lua parte participanți de toate vârstele.

Pentru cei mai puțin familiarizați cu activitățile sportive, plimbările cu mașinile de epocă sau desenele pe asfalt vor completa în mod plăcut ziua.

Tot în aceasta perioadă, la ROMEXPO vor mai avea loc târgul de carte Bookfest (28 mai – 1 iunie) și Târgul de Produse Tradiționale. Intrarea este liberă!

Programul de vizitare al evenimentelor este:

  • 29-31 mai 2014: între 10.00-19.00
  • 1 iunie 2014: între 10.00-18.00

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE