Compania ABplus Events, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi şi Direcţia pentru Agricultură a județului Iaşi organizează Întâlnirea Anuală a Clubului Fermierilor AGRALIM din Regiunea de Nord-Est și Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc vineri, 16 mai 2014, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”. Aflată la cea de-a treia ediție, întâlnirea din acest an este marcată de prezenţa domnului Daniel Constantin, viceprim-ministru și ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a reprezentanţilor instituțiilor publice cu atribuții în sectorul agricol, a autorităților publice regionale și locale, a fermierilor și asociațiilor din regiunea de Nord-Est şi a companiilor care vin în sprijinul acestora.

Evenimentul oferă tuturor celor peste 600 de participanţi un prilej de a interacţiona cu factorii de decizie din sectorul agricol și oferă un cadru de întâlnire și acces la informații fermierilor din Regiunea de Nord-Est și fermierilor din Republica Moldova.