Daniel Constantin, la Clubul Fermierilor AGRALIM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Compania ABplus Events, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi şi Direcţia pentru Agricultură a județului Iaşi organizează Întâlnirea Anuală a Clubului Fermierilor AGRALIM din Regiunea de Nord-Est și Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc vineri, 16 mai 2014, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”. Aflată la cea de-a treia ediție, întâlnirea din acest an este marcată de prezenţa domnului Daniel Constantin, viceprim-ministru și ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a reprezentanţilor instituțiilor publice cu atribuții în sectorul agricol, a autorităților publice regionale și locale, a fermierilor și asociațiilor din regiunea de Nord-Est şi a companiilor care vin în sprijinul acestora.

Evenimentul oferă tuturor celor peste 600 de participanţi un prilej de a interacţiona cu factorii de decizie din sectorul agricol și oferă un cadru de întâlnire și acces la informații fermierilor din Regiunea de Nord-Est și fermierilor din Republica Moldova.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE