Ziua Europei, sărbătorită cu produse bio și tradiționale românești de MADR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și Ministerul Afacerilor Externe (MAE) celebrează Ziua Europei, în 9 mai 2014, alături de producătorii agricoli.

Evenimentul are loc la sediul MADR, cu participarea membrilor Asociației BIO – România și ai Federației Naționale de Produse Tradiționale prin organizarea expoziției de produse tradiționale și ecologice. Ceremonia de deschidere va avea loc la ora 9.30 în prezența domnului Daniel Constantin, viceprim-ministru, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

O paradă a costumelor populare din opt regiuni ale țării noastre, realizată de elevii de la Cercul de Folclor “Dor şi dor cu mine călător” al Liceului teoretic “Dimitri Bolintineanu”,  va pune în valoare bogăţia culturală a țării noastre.

Pe toată durata zilei de vineri, 9 mai 2014, curtea MADR se va transforma într-un loc în care voia bună, mâncarea sănătoasă și portul popular se vor armoniza în spiritul tradițional românesc. La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la București.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE