Conferința „Agricultura Ecologică – oportunitate pentru România”, aproape de start

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Factori de decizie, fermieri, organisme de certificare bio sau consultanți se vor reuni la Bacău, pe 25 septembrie, la conferința „Agricultura Ecologică – oportunitate pentru România”.

La evenimentul „Agricultura Ecologică – oportunitate pentru România” vor lua parte în special producători din Regiunea Nord Est (Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui), Regiunea Sud-Est (Galaţi, Vrancea), Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu-Mare, Sălaj) și Regiunea Centru (Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu). Totodată, vor fi prezenți reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Agenției Naționale de Plăți şi Intervenții pentru Agricultură (APIA), Direcției Generale pentru Politici și Strategii Agricole, Direcției Generale pentru Industria Alimentară, Ministerului Economiei, Direcției Generale Promovare Export, Agenției pentru Finanțarea Investițiilor în Agricultură, Camerelor Agricole Județene, universităților cu profil agricol,  consiliilor județene, primăriilor, ai organismelor de inspecție și certificare avizate de Ministerul Agriculturii, ai asociații de producători de produse ecologice din țară sau ai Camerelor de Comerț.

Organizatorii se așteaptă la peste 200 de participanți, dornici să își împărtășească experiența din domeniul agriculturii ecologice.

Conferința „Agricultura Ecologică – oportunitate pentru România” își propune să ofere participanților informațiile necesare pentru a deschide o afacere în agricultura ecologică, de a cunoaște reglementările europene și naţionale în domeniu și posibilitățile de finanțare a agriculturii ecologice românești, în contextul Strategiei Naționale de Export.

Conferința „Agricultura Ecologică – oportunitate pentru România” se va desfășura pe 25 septembrie 2014, în Aula Universității Vasile Alecsandri din Bacău.

Informaţii suplimentare despre eveniment sunt disponibile pe www.ccibc.ro/conferintabio.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE