Agricultura ecologică, oportunitate pentru România

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Pe 25 septembrie 2014, în aula Universității Vasile Alecsandri din Bacău, va avea loc evenimentul „Agricultura ecologică, oportunitate pentru România”.

Evenimentul își propune să ofere participanților informațiile necesare pentru a deschide o afacere cu produse ecologice, de a cunoaște reglementările europene și naționale în domeniul agriculturii ecologice și posibilitățile de finanțare a agriculturii ecologice românești, în contextul Strategiei Naționale de Export. Printre invitați se numără reprezentanți ai Ministerului Economiei și ai Agriculturii, ai autorităților locale, direcțiilor agricole județene, ai APIA, AFIR, ai universităților de profil, dar și ai organismelor de inspecție și certificare a produselor ecologice, operatori și specialiști în agricultura ecologică, lideri ai asociațiilor ale producătorilor și fermieri.

Partenerii evenimentului sunt Universitatea Vasile Alecsandri Bacău – Departamentul de biologie şi ecologie, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Direcţia pentru Agricultură a Judeţului Bacău, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Bacău, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Bacău şi Centrul Enterprise Europe Network Bacău.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE