Cat timp mai poate ramane Daniel Constantin la Ministerul Agriculturii dupa demisia premierului

Facebook
Twitter

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, isi va pastra aceasta functie pana ce o noua echipa ministeriala va fi numita la Palatul Victoria, in contextul in care Victor Ponta si-a anuntat miercuri demisia din fruntea Guvernului.

Intrebat cum comenteaza demisia premierului, Daniel Constantin a afirmat ca Victor Ponta a facut un gest de onoare.

„A fost un gest de onoare al premierului Victor Ponta si intr-un moment in care, din pacate, nimeni nu isi asuma nimic si-a asumat in numele tuturor ceea ce s-a intamplat in aceste zile. Din acest punct de vedere are respectul nostru. (…) Din pacate, s-au intamplat lucruri nefericite si cred ca cineva trebuia sa isi asume raspunderea. Pana se vor identifica si responsabili din punct de vedere penal si legal apreciez acest gest de onoare al premierului si asumarea in numele tuturor a acestor lucruri care s-au intamplat”, a spus Daniel Constantin, potrivit Agerpres.

Cu toate acestea, platile care urmeaza sa fie efectuate fermierilor nu vor fi perturbate, a anuntat de curand Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR).

„Ca orice schimbare, aceasta demisie vine ca un soc pentru inceput. Dar speram ca proiectele aflate in derulare sa fie continuate de urmatorul guvern. Deocamdata, investitorii in agricultura sufera. Si speram sa vina o minte luminata care sa lucreze in interesul tarii. Dar o astfel de schimbare era necesara de demult”, a declarat Laurentiu Baciu, pentru Capital.

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, la Palatul Victoria, ca isi depune mandatul de la conducerea Guvernului.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE