Aplicatia care te ajuta sa obtii mai usor subventiile APIA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

SIVECO Romania, in colaborare cu Camera Agricola Mehedinti a prezentat recent, in cadrul unui eventiment desfasurat la Drobeta Turnu Severin, softul performant realizat de SIVECO pentru managementul fermelor agricole.

In contextul concurentei tot mai acerbe si a intensificarii presiunii pentru cresterea performantei in administrarea fermelor, au fost abordatate teme ca: eficientizarea procesului de obtinere a subventiilor APIA in sectorul vegetal si cel zootehnic; administrarea completa a contractelor de arenda; evidenta la zi a terenurilor aflate in utilizare si a culturilor agricole asociate, precum si controlul mai bun asupra resurselor folosite in administrarea fermelor prin urmarirea permanenta a lucrarilor agricole, a costurilor asociate si a profitului rezultat.

„Sectorul agricol este un sector cu potential ridicat in dezvoltarea Romaniei. Solutia dezvoltata de noi, 100% integrata si 100% romaneasca, se bazeaza pe experienta acumulata de echipa noastra in ultimii ani si pe cerintele exprimate de fermieri. Parteneriatul cu Camera Agricola Mehedinti, entitate privata care reprezinta interesele agricultorilor din zona, este deosebit de util, punand bazele unui dialog direct intre noi si utilizatori. Discutand cu fermierii putem sa venim cu solutii la problemele lor. Asa am ajuns la solutia pe care o oferim acum fermierilor: simulatorul GRATUIT prin care acestia au posibilitatea sa isi maximizeze suma finala a subventiilor anuale”, a declarat Gabriel Lospa, directorul departamentului eAgriculture Siveco Romania.

INOVAGRIA este o aplicatie performanta, accesibila si flexibila de management al fermelor, prin care procesele agricole si zootehnice sunt mai usor de monitorizat si de gestionat, ceea ce conduce la performante ridicate.

Departamentul eAgriculture din cadrul SIVECO Romania are o vasta experienta in dezvoltarea si implementarea solutiilor IT performante destinate sectorului agricol din Romania. Proiectele IT realizate de echipa eAgriculture de-a lungul timpului au dus la cresterea eficientei in gestionarea fondurilor europene pentru agricultura romaneasca.

SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE