Agromalim 2014: Expozanți din șapte țări europene se reunesc la Arad

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 11–14 septembrie 2014, la Complexul Expo Arad, cea de-a 25-a ediție a evenimentului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje Agromalim 2014, eveniment la care vor participa zeci de expozanți din șapte state europene.

Organizatorii Agromalim 2014 vă propun o ediţie specială pentru unul dintre cele mai însemnate evenimente în domeniul agriculturii din România. Vor fi expuse tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

Până acum și-au anunțat prezența la Agromalim 2014 peste 160 de firme din România, Ungaria, Germania, Austria, Italia, Polonia și Slovenia, aproximativ 85% din spațiile disponibile (4.500 mp interior, 23.000 mp exterior) fiind deja ocupate.

La Agromalim 2014, vizitatorii pot găsi și la ediția din acest an o gamă completă și variată de tractoare, combine, mașini și utilaje agricole, cei mai importanți producători și importatori fiind prezenți la eveniment. Agromalim 2014 se adresează fermierilor care deţin exploataţii mari, micilor fermieri, specialiştilor din cercetare și învățământ, agenţilor economici din industria agro-alimentară. Totodată, Agromalim 2014 reprezintă o bună oportunitate pentru firmele expozante să își prezinte oferta de produse și servicii.

Expoziţia de Animale organizată în cu sprijinul asociaţiilor de crescători de animale și al ANARZ Bucureşti şi OARZ Arad va prezenta taurine, ovine şi caprine ale membrilor asociaţiilor de crescători, vor fi bonitate (sâmbătă) şi premiate (duminică) cele mai frumoase exemplare expuse, va fi decernat titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar de Bălţată românească, se va alege Campioana la rasa Holstein Friză. Tot în cadrul expoziţiei de animale vor mai fi expuse cabaline, păsări, porcine şi animale de hobby.

Tema principală a programului de conferințe din acest an a târgului Agromalim 2014 va fi prezentarea Măsurilor PNDR 2014 – 2020, schemele de  sprijin pentru  agricultori pe diferitele programe naționale și europene de susținere a agriculturii precum și alte posibilități de finanțare pentru fermieri. În cele patru zile vor mai avea loc întâlniri de afaceri între firme românești și străine, întâlniri ale asociațiilor de fermieri, prezentări de firma şi conferinţe pe teme de specialitate.

Mai multe informații despre Agromalim 2014 puteți afla AICI.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE