AGROMALIM 2014: astăzi, de Ziua Crucii, este organizată tombola pentru vizitatori

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Astăzi este ultima zi a târgului AGROMALIM 2014, organizat la Expo Arad, cel mai mare eveniment de profil din vestul țării.

Anul acesta, sunt prezenți expozanți din șapte state europene, care se prezintă  cu o gamă completă și variată de tractoare, combine, mașini și utilaje agricole, cei mai importanți producători și importatori fiind prezenți la eveniment. AGROMALIM 2014 se adresează fermierilor care deţin exploataţii mari, micilor fermieri, specialiştilor din cercetare și învățământ, agenţilor economici din industria agro-alimentară. Totodată, AGROMALIM 2014 reprezintă o bună oportunitate pentru firmele expozante să își prezinte oferta de produse și servicii.

Târgul AGROMALIM 2014 este deschis publicului astăzi, duminică, 14 septembrie 2014, de la 10:00 la 16:00. Transportul este asigurat gratuit de către organizatori, de la stația Podgoria.

Ieri, în cadrul AGROMALIM 2014, a avut loc o nouă ediţie a „Cupei Aradului ” la tăiat lemne, în cadrul competiției STIHL Timbersports, eveniment ajuns la cea de-a treia ediţie. Competiţia din acest an a reunite la start cei mai buni atleţi din ţară la probele STIHL Timbersports, aceştia reprezentând cluburi din Arad și Bihor. La concurs au luat parte și sportivi din lotul naţional al României, care va participa în această toamnă la Campionatul Mondial din Austria. Printre competitor s-a aflat și campionul național din 2012, Nyamcsuk Nicolae.

Concurenţii au parcurs probele: tăierea cu joagărul, tăierea orizontală, tăierea cu motoferastrăul, tăierea verticală şi tăierea la înălţime.Cei prezenţi au avut prilejul să urmărească şi o demonstraţie de tăiere cu «Hot saw», un super motoferăstrău, care are puterea unui autovehicul şi este manevrat de un singur om și poate tăia trei felii dintr-un buştean cu diametrul de 50 de centimetri în mai puţin de 8 secunde. Câştigătorii au fost recompensaţi cu cupe, diplome şi medalii, precum şi cadouri din partea organizatorilor.

Programul evenimentelor AGROMALIM 2014:

Duminică, 14 septembrie:

  • 09:00 – 14:00: Vizita pe teren la o fermă ecologică mixtă
  • 10.00 – Deschiderea târgului
  • 12:00 – 14:00: Prezentarea animalelor expuse și premierea celor mai reușite exemplare
  • 15:00: Extragere tombolă vizitatori

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE