Agromalim 2015: duminica se va decerna titlul de Miss Arad

Facebook
Twitter

In ultima zi a Agromalim 2015, duminica, se va decerna titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar de Baltata romaneasca si se va alege Campioana la rasa Holstein Friza.

Agromalim 2015 si-a deschis portile pe 10 septembrie, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, Gheorghe Seculici, fiind cel care a deschis cea de-a XXVI-a ediţie. La evenimentul care a marcat debutul Agromalim 2015 au fost prezenti si secretarii de stat in MADR Simona Allice Man si Ioan Utiu, directorul MADR Gheorghe Neata, directorul ANZ Lelior Iacob, presedintele interimar al CJ Arad, Adrian Tolea, si reprezentantul Prefecturii Arad, Emeric Molnar.

Cel mai mare targ de agricultura din Vestul tarii isi asteapta vizitatorii anul acesta cu o oferta mai bogata cu 40% fata de anul trecut, cu peste 260 de expozanti si 9 tari reprezentate de companii cu renume in bransa.

Ce se expune la Agromalim? Masini si utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de crestere si furaje pentru animale, medicamente si instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanta si financiare, reviste, carti si cataloage de specialitate.

Programul Agromalim cuprinde conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, prezentari de produse si servicii inovatoare, precum si produse traditionale.

Agromalim 2015 se va inchide duminica.

Organizatorii pun la dispozitia vizitatorilor transport gratuit, din ora in ora, de la statia Podgoria.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE