Meniu

Paștele în Delta Dunării

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Turiștii au făcut rezervări pentru circa 90% din locurile de cazare din hotelurile și pensiunile din Delta Dunării.

„Tot ce înseamnă pensiune și hotel din Delta Dunării are un grad de ocupare de aproape 90% în prezent. Pe litoral, situația nu este la fel de bună, gradul de ocupare fiind mai mic, însă hotelierii de la malul mării așteaptă minivacanța de 1 Mai”, ne-a declarat Aurelian Marin, președintele filialei ANAT Constanța.

Tarifele practicate de administratorii structurilor de cazare din Delta Dunării variază în jurul valorii de 500-650 de lei, pentru un sejur de trei zile cu demipensiune, plus masa festivă, la care se vor servi produse tradiționale specifice sărbătorilor pascale, dar și preparate din pește.

Pe litoral, tarifele pentru un sejur tot de trei zile cu mic dejun și masa de Paște, la același tip de hotel sau pensiune, se ridică la circa 400-500 de lei.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Lucrari in livada. Patru echipamente extrem de utile pentru orice pomicultor

Pomicultura este un domeniu extrem de profitabil, care nu presupune o investitie initiala foarte mare. Cu toate ca administrarea unei livezi de pomi fructiferi nu este nici consumatoare de timp, nici costisitoare, lucrarile din exploatatie presupun un risc suplimentar, neintalnit in alte sectoare agricole.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE