Târg de produse tradiționale în curtea MADR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale găzduiește astăzi în curtea instituției un târg cu vânzare de produse agroalimentare cu ocazia Zilei Naționale a României, 1 decembrie.

La târg vor fi prezenți producători agricoli din Moldova, Brașov, Maramureș și Tulcea, care aduc cu ei bunătăți tradiționale precum jambon de porc, piept de curcan afumat, tobă de casă, cârnați ciobănești, slăninuță de casă. Vor fi expuse și multe varietăți de brânzeturi, cum sunt cașul afumat, cașcavalul, telemeaua, brânza de burduf, dar și produse din pește, ca salată de icre de crap, produse afumate și marinate reci din pește. Nu vor lipsi nici murăturile, fructele și legumele de sezon, cum sunt ceapa, morcovii, cartofii, merele, dar și cozonacii tradiționali din Moldova, miere și produse apicole și vinuri.

În cursul acestei după-amiezi, la ora 17.00, în prezența ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, va avea loc un spectacol de colinde susținut de un grup de colindători. Tot atunci, ministrul Agriculturii va aprinde luminițele din bradul de Crăciun din curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE