România, prezentă la BioFach Nurnberg, cel mai mare târg de agricultură ecologică

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

După ce a fost „Țara anului” la ediția din acest an a celui mai mare târg de agricultură ecologică din lume, BioFach Nurnberg, România va fi reprezentată la ediția din 2014 cu un stand de 400 de metri pătraţi, a anunțat printr-un comunicat Asociaţia Operatorilor din Agricultura Ecologică – Bio România.

„În anul 2014 membrii Asociaţiei vor fi prezenţi pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi la BioFach. Astfel, vom păstra ştacheta ridicată în 2013 în faţa publicului german şi mondial’, se arată în comunicat.

În 2013, Bio România a participat la unele dintre cele mai prestigioase târguri dedicate agriculturii și produselo alimentare din lume, printer care BioFach Nurnberg, BioFach Baltimore, Anuga, World Food Moscow, MENOPE Dubai. Aceste târguri au făcut vizibilă imaginea agriculturii ecologice din România în pieţe din întreaga lume.

Pentru 2014, asociaţia îşi propune să obţină reducerea TVA la alimentele bio, precum şi susţinerea financiară de care are nevoie agricultura ecologică, conform noilor PAC şi PNDR 2014-2020.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE