Proiectul „Antreprenor – idei de afaceri de succes și dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia”: 5,5 milioane de lei pentru idei de afaceri

Facebook
Twitter

 OTP Consulting România, companie membră a OTP Group, împreună cu Universitatea Politehnică din București anunță demararea unuia dintre cele mai importante proiecte multiregionale ce vizează dezvoltarea spiritului antreprenorial și generarea unui număr sporit de afaceri în regiunile București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia.

Proiectul „Antreprenor – idei de afaceri de succes și dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Proiectul reprezintă un parteneriat între cele două instituții și are o valoare totală de 5,580,988.05 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie susținerea afacerilor independente prin dezvoltarea  competenţelor antreprenoriale și manageriale și sprijinirea persoanelor cu vârste de peste 18 ani care doresc să inițieze o afacere în aceste regiuni. Totodată, proiectul urmărește îmbunătățirea adaptabilității – atât a întreprinderilor, în special a microîntreprinderilor și IMM-urilor, cât și a angajaților – la mediul economic în schimbare și la provocările globalizării.

Afacerile nou înființate vor determina crearea a minimum 80 de locuri de muncă noi, care vor fi menținute timp de cel puțin 6 luni de la finalizarea proiectului.

Prin dezvoltarea abilităților antreprenoriale ale grupului țintă de 400 de persoane, precum și prin susținerea înființării a 40 de noi întreprinderi în cadrul schemei „Sprijin pentru antreprenori”, proiectul se înscrie în arealul obiectivelor Axei Prioritare 3.

„Este unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de OTP Consulting în acest an, care va genera efecte pozitive pe termen lung, atât la nivelul grupului țintă, cât și al comunităților economice din cele două regiuni de dezvoltare, Bucureşti-Ilfov și Sud-Vest Oltenia. Serviciile integrate pe care le oferim susțin dezvoltarea cunoștințelor și abilităților necesare formării antreprenorilor de succes, un vector important de creștere economică”, a declarat Agoston Olti, CEO OTP Consulting România.

OTP Consulting Romania, membră a OTP Group, operează pe piața locală din 2007. Compania oferă suport partenerilor și clienților săi în obținerea finanțărilor nerambursabile destinate investițiilor și dezvoltării de proiecte.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE