Principalele companii din domeniul agro care vor fi prezente la INDAGRA 2017

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Urmatoarea editie a celui mai important targ agricol din Romania, INDAGRA 2017, va avea loc in luna octombrie de aceasta data, anunta organizatorii. Mai exact, cea de-a 22-a editia a targului INDAGRA isi va deschide portile pe data de 25 octombrie 2017, targul fiind deschis pana pe 29 octombrie, inclusiv.

Evenimentul reprezinta cea mai complexa manifestare de acest gen din Romania, avand ca scop promovarea agriculturii din tara noastra, potentialului zootehnic autohton, produselor traditionale bio si a soiurilor de vinuri romanesti recunoscute international.

Cu fiecare editie, INDAGRA 2017 a cunoscut o crestere a numarului de companii expozante si al vizitatorilor prezenti la targ, cat si o evolutie in diversitatea si calitatea exponatelor prezentate, tot mai performante si mai apropiate de cerintele producatorilor agricoli si procesatorilor de produse agroalimentare.

Iata cateva dintre principalele companii care vor fi prezente la INDAGRA 2017

Morami, unul dintre principalii furnizori de produse de calitate pentru agricultura si gradina din Romania, vine la Indagra 2017 cu o gama foarte vasta de produse: folie pentru sere, solarii si camp deschis – Politiv (Israel), ingrasaminte chimice granulate, solubile, solide si lichide – Adfert (Emiratele Arabe Unite), scule, unelte si accesorii pentru horticultura si gradinarit – Stocker (Italia), plase de protectie pentru agricultura – Arrigoni (Italia), agrotextil pentru mulcire si stimulare a coacerii in horticultura – Beaulieu Textiles (Belgia) si multe altele.

La Indagra 2017 veti regasi echipamente pentru viticultura, prezentate de firme de renume in domeniu: Expertagro Trading, Mollificio Bortolussi srl, SC DaBacco SRL, Morisson-Couderc Sarl Pepinieres Viticoles, Plantivet – Vivai Cooperativi Rauscedo.

De asemenea, IPEE Amiral Trading Impex vine la Indagra 2017 cu o gama variata de incubatoare pentru oua, aparataj electric de joasa tensiune si produse pentru uz gospodaresc. Pentru mai multe detalii despre produsele IPEE Amiral Trading Impex, va invitam sa vizitati standul nr. 62 – Pavilion C2, Romexpo.

Solutii pentru sere, solarii si sisteme de irigatii moderne la Indagra 2017! Agro Kit Solarii, Green Garden, Iridex Group Plastic, Mantzaris International, Netafim Romania – EPRS – Irigatii prin picurare, NaanDanJain Romania, VALROM INDUSTRIE, Agroconcept prezinta in cadrul targului cele mai noi si performante sisteme de irigatie si de fertirigat.

Maschio Gaspardo Romania, companie specializata in productia de echipamente agricole pentru prelucrarea terenului, semanat, arhitectura peisagera, productie utilaje pentru tratarea culturilor, recoltare si prelucrare a fanului, participa la Indagra 2017. Pe durata targului, compania va expune o gama larga de utilaje agricole, precum: cultivatoare, grape rotative puternice, semanatori de precizie, semanatori de cereale, echipamente combinate cultivator-semanatoare, masini de tuns iarba, masini de erbicidat, masini de prelucrare a fanului si echipament pentru lucrari minime.

Sectorul de ingrasaminte, material saditor si seminte va fi reprezentat la Indagra 2017 de firme renumite, cum ar fi: AMIA International, Ecoplant Galati, Ghesaf Trade, Holland Farming AGRO, Klastorf Impex, Marcoser, Morami, Syngenta Agro, Universal Impexsem Company, Romchim Protect SA.

Sectorul masinilor si echipamentelor agricole este reprezentat la Indagra 2017 de firme renumite, precum: Agri Alianta, FarmTech Romania, IRUM, Maschio Gaspardo Romania, Tehnofavorit Bontida, Agro-Varro, Titan Machinery Romania, Madaro Agro, Belarus Tractor.

Mecanex, producator roman de pompe si electropompe industriale pentru industria agricola, participa la Indagra 2017. Pe durata targului, compania va prezenta solutii complete pentru irigatii, pompe industriale de mare putere cu debite de pana la 2000 m3/h, electromotoare de calitate germana, sisteme de automatizari dedicate aplicatiilor de apa si solutii soft.

FarmTech Romania participa la Indagra 2017. Pe durata targului, la standul companiei veti regasi intreg pachetul de zootehnie format din incarcator SCHAEFFER, fierastrau de taiat din siloz STRAUTMANN, remorci tehnologice STRAUTMANN tractate sau autopropulsate, tocator si imprastietor de paie TEAGLE si remorca de imprastiat gunoiul CHIODA.

Cu o experienta bogata pe piata invelitorilor metalice, BrunTek participa la Indagra 2017. Compania ofera montaj de invelitori din tabla cutata, cat si produse din tabla cutata si accesorile necesare montajului. Linia proprie de productie incurajeaza realizarea unei game largi de produse avand la baza tabla cutata: sisteme pluviale, brise soleil, spalieri metalici, grile de ventilatie, casete de fatada si profile metalice C, Z, U, in functie de cerintele si specificatiile clientului.

AFP TRADE va prezenta, in premiera, la Indagra: aparat de muls vaci 4 posturi, 2 bidoane din inox; conceptul de “management al cirezii” pentru fermele de animale; tocatorul de vegetatie CANGURO cu aplicabilitate larga in viticultura, horticultura, intretinerea parcurilor etc.

Metron Group, companie specializata in comercializarea de echipamente de laborator pentru industria agricola, alimentara si farmaceutica, participa la Indagra 2017. Compania va prezenta in cadrul targului umidimetre si analizoare marca DICKEY-john, mini imprimante pentru tiparirea rezultatelor date de umidimetre si analizoare, balante si ciururi de laborator pentru cereale.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE