Noutati pregatite pentru fermieri la INDAGRA 2017

Facebook
Twitter

Producatori, importatori si distribuitori de masini, utilaje forestiere si tractoare apartinand unor marci renumite vor fi prezenti la INDAGRA 2017 – Targul International de Produse si Echipamente in domeniul Agriculturii, Horticulturii, Viticulturii si Zootehniei, desfasurat la Romexpo, intre 25 si 29 octombrie.

INDAGRA 2017 este conceput si organizat de ROMEXPO impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania (CCIR) si se desfasoara sub INALTUL PATRONAJ AL PRESEDINTELUI ROMANIEI.

Printre companiile prezente la eveniment se numara si GREEN LAND, partenerul pentru Romania al producatorilor de rulmenti URB, FKL, SLF.

Oferta pe care o prezinta la Indagra 2017: rulmenti URB si FKL pentru agricultura; butuci pentru discuri cu talere independente.

Mai multe informatii se pot obtine de la standul GREEN LAND (NR. 55, PAVILION C6 – ROMEXPO), amenajat la Indagra.

Clusterul de firme CASA OLANDEZA A POMICULTORULUI (Holland Fruit House) va fi prezent, de asemenea, la targ. Acesta furnizeaza inputuri de calitate si servicii de consultanta pentru livezi si plantatii performante.

Oferta olandezilor pentru editia 2017 a targului cuprinde: pomi fructiferi certificati si material saditor de calitate ridicata, sisteme de fertirigatie containerizate si monitorizate online, sisteme de suport, plase anti-grindina si anti-ploaie, solutii si echipamente sortare-ambalare, depozite frigorifice, proiectare livezi si servicii de consultanta pentru managementul livezilor, soiuri de pomi fructiferi (mar, par, cires, prun), afine si coacaze rosii.

Mai multe informatii despre Casa Olandeza a Pomicultorului se pot obtine de la: standul amenajat la Indagra (nr. 43 Pavilionul C5 – Romexpo).

PROGRAM DE VIZITARE: 25-28 octombrie, intre orele 10.00 si 18.00 29 octombrie, intre orele 10.00 si 16.00

Acces: Bilet intrare adulti/studenti: 20 lei/zi, Intrare gratuita: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE