Perchezitii la „regele granelor” din Banat. Procurorii DNA il cerceteaza pe Popa Daniel Cristian pentru o frauda de 3 milioane de euro

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Procurorii DNA au facut joi dimineata mai multe perchezitii la sase adrese din Timis, intr-un dosar care vizeaza fraude cu cereale. Potrivit Digi24, ancheta il vizeaza pe Popa Daniel Cristian (37 de ani), un important om de afaceri implicat in activitati comerciale cu cerale.

„Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Timisoara efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie comise in perioada 2009-2013. In cursul diminetii de 18 februarie 2016, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii in 6 locatii situate in municipiul Timisoara si in localitati din judetul Timis, la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane fizice”, sea rata in comunicatul DNA.

Potrivit sursei citate, prejudiciul adus statului s-ar ridica la peste 3 milioane de euro. Reprezentantii acestor firme erau ajutati de oameni de afaceri din Serbia sa falsifice facturi, mai precizeaza postul Digi24.

Perchezitiile DNA au fost realizate in cadrul dosarului deschis pe numele lui Popa Daniel Cristian, in 2012.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE