Ministrul Agriculturii promite subvenții cu 25% mai mari pentru tinerii fermieri

Facebook
Twitter

Agricultura ar trebui să fie cel mai atractiv sector pentru cei care vor să se lanseze în afaceri, dacă ținem cont de promisiunile de susținere făcute de oficiali, fie că vorbim de reprezentanți ai Guvernului, ai Comisiei Europene sau bancheri.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a reiterat promisiunea că subvenţia pe suprafaţă acordată tinerilor fermieri va fi majorată cu 25%.

„Va exista o facilitate pentru tinerii fermieri. Sprijinul pe suprafaţă va fi crescut cu 25% pentru fermierii de până la 40 de ani. Această măsură va fi luată pentru a încuraja întinerirea populaţiei care lucrează în agricultură, dar şi pentru menţinerea tinerilor în mediul rural”, a declarat Daniel Constantin, citat de Agerpres.

Subvenţia majorată va fi acordată pentru primele 25 de hectare, pe o perioadă de 5 ani. Beneficiarii acestei măsuri vor fi fermierii care nu au împlinit încă vârsta de 45 de ani.

[slideshow post_id=”1344″]

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

Pescuitul la caras: sfaturi esentiale

Bucuria pescuitului la caras consta intr-o combinatie de tehnica, rabdare si cunostinte. Pentru a-ti imbunatati experienta de pescuit la caras,

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE