Mesaj nou de la APIA. Agentia isi anunta prezenta la un eveniment important

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca va participa, in perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018, la cea de-a XXIII-a editie a Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – INDAGRA 2018 (platforma 12, Stand 10).

Agentia va prezenta celor interesati materiale de informare cu privire la schemele / masurile de plata pe care le gestioneaza din fonduri europene si de la bugetul national.

Totodata, mentionam ca vineri, 2 noiembrie 2018, Directorul General Adrian PINTEA va sustine prezentarea cu tema „Sprijinul financiar acordat fermierilor de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura prin masurile din PNDR gestionate de catre Agentie in cadrul conferintei organizate de AFIR alaturi de MADR si APIA. Evenimentul se va desfasura in Complexul Expozitional ROMEXPO, sala Madgearu, incepand cu ora 14:45.

Targul International INDAGRA este cel mai important eveniment agricol din Romania fiind organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE