Mesaj nou de la MADR. Ministerul organizeaza o serie de evenimente importante

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin Directia Generala de Pescuit – Autoritatea de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (DGP-AMPOPAM), anunta organizarea unei noi serii de evenimente de informare, in perioada 20.02-14.03.2019.

Primul eveniment, ce se va desfasura in data de 20.02.2019, incepand cu ora 1000, la sala de conferinte a Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura¹, va fi deschis oficial de Petre DAEA, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. De asemenea, vor fi realizate expuneri de catre conducerea Directiei Generale Pescuit – Autoritatea de Management pentru POPAM precum si de experti implicati in gestionarea FEPAM.

In cadrul acestor evenimente, beneficiarii/potentialii beneficiari/publicul interesat vor afla detalii cu privire la masurile finantate din Fondul European de Pescuit si Afaceri Maritime (FEPAM).

Astfel, cei interesati pot afla detalii referitoare la depunerea de proiecte finantate din FEPAM privind: investitii productive in acvacultura, diversificarea veniturilor si noi forme de venit, masuri de marketing, porturi de pescuit, locuri de debarcare, centre de licitatii si adaposturi – investitiile menite sa imbunatateasca infrastructura porturilor de pescuit si a halelor de licitatii sau a locurilor de debarcare, investitii pentru construirea sau modernizarea adaposturilor pentru imbunatatirea sigurantei pescarilor, investitii in instalatiile de colectare a deseurilor, inovare, etc.

Calendarul actiunile de informare de la nivel local pentru urmatoarea perioada este:

  • 02.2019, la Sambata de Sus – Pensiunea Miruna (DJ102G, Sambata de Sus, judetul Brasov);
  • 02.2019, la Iasi – Hotel Capitol (Soseaua Nicolina 203A, Valea Adanca 700063);
  • 03.2019, la Oradea – Hotel Continental (Aleea Strandului nr. 1, Oradea, judetul Bihor);
  • 03.2019, la Borsa –Hotel Nord (Strada Alexandru Ioan Cuza 237A, Borsa 435200);
  • 03.2019, la Baile Olanesti – Hotel Central (Strada Libertatii nr 6, Baile Olanesti, judetul Valcea);
  • 03.2019, la Tulcea – Hotel Delta (Strada Isaccei nr 2, Tulcea);

Confirmarea participantilor se va face prin comunicarea datelor de identificare (nume, prenume, e-mail, telefon) la adresa de e-mail popam.comunicare@madr.ro.

Mass-media acreditata pe langa MADR poate participa la evenimentele de informare organizate de POPAM, cu inregistrarea prealabila la adresa comunicata mai sus.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE