Mesaj nou de la APIA. Eveniment pentru promovarea produselor agricole

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), informeaza cu privire la organizarea in data de 07 februarie 2019 a unei zile de informare privind apelul pentru depunerea propunerilor de programe, destinata potentialilor beneficiari ai programelor de informare si promovare a produselor agricole, eveniment denumit generic INFO DAY. 
Evenimentul va avea loc la Bruxelles, Charlemagne Building, Rue de la Loi 170-1040,  in intervalul orar: 8:15-17:00.

Participantii se pot inscrie online, pana la data de 31 ianuarie 2019, prin intermediul urmatorului link: https://scic.ec.europa.eu/ew/register/dgscic/chafea2019/e/lk/k/  .

Potrivit agendei, se vor prezenta urmatoarele teme:

– Programul Anual de Lucru (AWP) 2019 al Comisiei, cu referire la bugetul Uniunii Europene destinat promovarii produselor agricole si la pietele terte de inters pentru acest an;

– Statistica propunerilor de programe depuse in anul 2018 si lectii invatate;

– Eligibilitatea propunerilor de programe sub aspectul problemelor identificate;

– Reguli referitoare la materialele vizuale;

– Activitati de promovare la nivel inalt desfasurate la initiativa Comisiei Europene;

– Oportunitati pentru noile acorduri comerciale;

– Exemple de programe multistate si programe simple;

– Dezbaterea planificata: Brand ”EU”- promovarea produselor europene in tarile terte,  pentru domeniile: Fructe si legume, Carne, Produse lactate, Vin si bauturi spirtoase;

– Metodologia managetului de proiect;

– Sprijin pentru aplicati (solicitanti) si exportatori.

Inregistrarea la acest eveniment este obligatorie prin utilizarea link-ului de mai sus, nu se pot face inregistrari la fata locului. Discutiile vor avea loc in limba engleza. Costurile de participare (calatorie si cazare) sunt exclusiv in sarcina participantilor. In vederea programarii de intalniri individuale, participantii la sesiunea de discutii libere sunt invitati sa creeze profilurile propriilor organizatii.

In cadrul acestei reuniuni se pot clarifica in mod direct cu expertii UE toate aspectele de interes privind depunerea unei propuneri de program. De asemenea, prin programarea de intalniri directe (match-making) se pot contacta direct atat potentiali parteneri de programe cat si potentiale organisme de punere in aplicare.

 

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE