APIA, discutii despre gestionarea fondurilor europene, in cadrul unui eveniment important

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca sambata, 3 noiembrie 2018, Directorul General APIA, Adrian PINTEA, s-a intalnit in cadrul Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – INDAGRA 2018, cu Ministrul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului din Republica Moldova, dl. Nicolae CIUBUC, precum si cu omologul sau, directorul adjunct al Agentiei de Interventie si Plati pentru Agricultura (AIPA), dl. Vadim CURMEI.

In cadrul scurtei intrevederi s-au purtat discutii privind intensificarea schimbului de experienta si bune practici in domeniul gestionarii fondurilor destinate dezvoltarii agriculturii si mediului rural intre cele doua tari.

Directorul General, Adrian PINTEA, a reconfirmat deschiderea APIA de a spijini prin transfer de cunostinte si bune practici, agentia de plati de peste Prut in procesul de intarire a capacitatii administrativ, pentru a raspunde pe viitor exigentelor europene privind absorbtia fondurilor destinate agriculturii, in contextul aspiratiilor de aderare la UE ale Republicii Moldova.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE