Oportunitate pentru crescatorii de animale. ANZ confirma prezenta la un eveniment important

Facebook
Twitter

In cadrul Indagra 2018, Agentia Nationala pentru Zootehnie organizeaza simpozionul cu tema: Centenarul Marii Uniri, afirmarea identitatii nationale si a traditiilor poporului roman in cresterea si exploatarea animalelor.   

Simpozionul va avea loc in data de 02 noiembrie 2018, ora 10:30, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo, Sala Mihai Eminescu.

Evenimentul isi propune abordarea unor subiecte de interes major pentru fermieri si asociatiile/organizatiile de crescatori implicate in lucrarile de ameliorare a animalelor, privind cresterea calitatii si diversitatii productiilor si produselor obtinute,  folosind atat programe de selectie in rasa curata cat si prin hibridare, dar si rolul si aplicabilitatea selectiei genomice in ameliorarea animalelor.

In cadrul simpozionului, director general al Agentiei Nationale pentru Zootehnie, Lelior Iacob va prezenta lucrarea ”ANZ- rol si competente in ameliorarea animalelor”.

De asemenea, vor sustine prezentari specialisti implicati in activitatea de cercetare, dezvoltare-inovare din tara si strainatate.

Manifestarile organizate cu ocazia targului Indagra dovedesc preocuparea permanenta a Agentiei Nationale pentru Zootehnie fata de promovarea si inovarea zootehniei romanesti, pastrand elementele de traditie si specificitate.

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE