Inovatie in agricultura: un nou ingrasamant bio, sub forma de tableta efervescenta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Culturile ecologice pot fi acum tratate cu un nou ingrasamant bio, sub forma de tablete efervescente. Produsul, care foloseste tehnologia BioChain, este inventat de un producator roman si poate inlocui cu succes clasicele flacoane.

Noul produs utilizeaza tehnologia BioChain, care permite prezenta a 4 – 6 substante active intr-o tableta, se dizolva complet in maximum 60 de secunde, fara depuneri sau reziduuri si nu prezinta risc de fermentare si degradare la caldura, cum se intampla in cazul majoritatii inputurilor ecologice.

Un alt avantaj major al tabletei efervescente consta in eficientizarea transportului in camp si reducerea semnificativa a spatiului de depozitare, astfel ca un flacon de 1,2 kilograme devine o tableta efervescenta de 250 grame. In plus, termenul de valabilitate al produselor poate creste de la 3 – 6 luni la 5 – 7 ani.

Tehnologia BioChain, 100% organica

Tehnologia BioChain are caracter preventiv, foloseste ingrasaminte si fito-sanitare 100% organice, formulate pe baza de materii prime vegetale, animale, bacterii si microorganisme din natura, benefice plantelor si solului, fiind in totalitate ecologica.

Noul produs va fi destinat pentru inceput pietelor din Romania, Spania si Croatia, iar pentru realizarea acestei tablete producatorii au colaborat cu cercetatori din Marea Britanie, Croatia, Ungaria si Lituania.

Potrivit producatorului, noua gama de produse Norofert Organics este alcatuita din 14 produse noi: fertilizanti, insecticide, fungicide, tratament samanta, produse speciale si ingrasaminte de sol granulate.

„Toate aceste produse sunt interconectate si reprezinta un adevarat kit prin aplicarea caruia se obtin rezultate spectaculoase. Acest lucru inseamna ca fiecare produs are un rol foarte bine stabilit si ii ofera urmatorului produs din “lantul bio’ terenul propice pentru obtinerea celor mai bune rezultate”, noteaza compania.

 

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE