Fonduri europene 2021: ASF a cerut falimentul City Insurance

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a depus, marti – 12 octombrie 2021, la Tribunalul Bucuresti, cererea de deschidere a procedurii falimentului Societatii de Asigurare-Reasigurare CITY Insurance SA, avand in vedere starea de insolventa a acesteia. La primul termen, de miercuri, s-a decis amanarea pronuntarii pana pe 17 noiembrie a.c., au declarat surse din piata pentru 1asig.ro.

Ulterior, informatia a fost confirmata si de reprezentantii ASF.

Pe rolul Tribunalului Bucuresti era deja constituit, la cererea altor creditori, un alt dosar avand ca obiect insolventa societatii de asigurare City Insurance. Instanta a decis manarea pronuntarii pana pe 17 noiembrie a.c., au spus surse din piata pentru 1asig.ro.

Decizia de amanare a pronuntarii hotararii de deschidere a procedurii falimentului este proprice beneficiarilor de fonduri europene 2021. De la data acea data, contractele/ politele de asigurare incheiate cu City Insurance inceteaza de drept in termen de 90 de zile.

Recent, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR)  a informat ca beneficiarii de fonduri europene 2021 prin PNDR care au asigurari de la City Insurance trebuie sa incheie noi polite.

Aflați informatii despre efectele falimentului City Insurance asupra beneficiarilor de fonduri europene 2021 aici:

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE