Caz confirmat de Antrax in Botosani
Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie „Cantacuzino” a confirmat, in urma analizelor de laborator, prezenta antraxului la barbatul de 46 de ani din satul Flondora.
Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie „Cantacuzino” a confirmat, in urma analizelor de laborator, prezenta antraxului la barbatul de 46 de ani din satul Flondora.
In perioada 25.07.2016 – 05.08.2016, in cadrul Planului National de Control au fost prelevate si analizate un numar de 150 probe, din urmatoarele categorii de produse.
ANSVSA anunta ca in urma analizelor nu exista o legatura directa de cauzalitate intre branza de vaci din lotul produs in data de 22.02.2016 si imbolnavirile copiilor diagnosticati cu SHU.
Producatorii romani de carne care doresc sa isi exporte marfa in interiorul Uniunii Europene sunt fortati sa stea la granita cu produsele proaspete chiar si zece zile, pentru diverse controale si analize. Bineinteles, in cele mai multe cazuri marfa perisabila ajunge sa se strice.
Patronul fabricii de Lactate Bradet, Marius Badea, a acceptat sa faca pentru StiriAgricole.ro, o serie de declaratii cu privire la analizele preliminare ale ANSVSA care au indicat prezenta bacteriei E.coli in produsele lactate ale firmei.
Ancheta epidemiologica desfasurata de Ministerul Sanatatii a identificat ca o probabila cauza a imbolnavirilor anumite alimente. Ca urmare, ANSVSA, conform procedurilor, a prelevat probe din alimentele indicate de Ministerul Sanatatii, prin informarile transmise prin Sistemul Rapid de Alerta pentru Alimente si Furaje.
Fermierii se pot adresa din aceasta saptamana, pentru analize cu privire la calitatea oricarui produs agroalimentar, Centrului de cercetare pentru studiul calitatii inaugurat recent de Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara.
În funcție de zonă, perioada optima pentru prima aplicare a îngrășămintelor din primăvară la culturile de cereale variază foarte mult.
In inima dealurilor si podgoriilor Romaniei se ascund adevarate comori pentru pasionatii de vinuri. De la vinuri rosii cu arome
In acest articol, vei descoperi 5 idei de meniuri traditionale pe care le poti servi cu mandrie clientilor din pensiunea
Cand pleci in vacanta si lasi casa de vacanta in urma ta, iti doresti sa stii ca totul este in
Gestionarea unei ferme nu presupune doar cunoștințe solide în ceea ce privește creșterea animalelor, ci și o atenție deosebită ce
Cand circuli cu tractorul pe drumurile publice, fie pentru a ajunge la terenul agricol, pentru a te deplasa la un
Prelucrarea solului este un proces absolut necesar pentru insamantarea noilor culturi agricole. In randurile urmatoare iti prezentam care sunt cele
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, apreciaza decizia sefei Comisiei Europene de a nu se mai limita folosirea de pesticide. Decizia afecta