septembrie 29, 2020

Cum se adapteaza fermierii la inchiderea targurilor? Un producator din Mures isi reface clientela in mediul online

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cornel Tamasan, unul dintre cei mai mari producatori traditionali de dulceata si siropuri din judetul Mures s-a adaptat la contextul actual si a inceput sa isi refaca in mediul online clientela pe care a pierdut-o din cauza inchiderii targurilor.

„Au ramas cu preturile la fel ca anul trecut, 15 lei un borcan de dulceata, 22 de lei o sticla de sirop. Nu am crescut preturile ca cei care nu sunt de pe aici si au vrut sa profite de situatie. Nemaiputand sa mergem in targuri, am inceput sa vindem dupa ce am primit comenzi prin internet. Dar si asa trebuie sa iesim, sa ducem marfa. Ultima noutate a noastra este siropul si dulceata de liliac, siropul este un produs deosebit de reusit, la fel si dulceata. Sa dea Domnul ca la anul sa infloreasca la fel de frumos liliacul, ca sa putem sa mai facem”, a declarat Cornel Tamasan.

Inginerul agronom, Cornel Tamasan, care are o mica fabrica in localitatea Uila, judetul Mures, se ocupa cu procesarea de fructe si flori proaspete prin metode traditionale, oferind clientilor sai siropuri si dulceturi, dar si zacusca de ciuperci, paste de tomate sau de ardei sau muraturi.

Afla mai multe despre povestea lui Cornel Tamasan si fabrica sa de procesare a fructelor in mod traditional

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE

RECOMANDĂRI ȘTIRIAGRICOLE